Sthlm_txt

23. – 25. mai: Bransjetur for kundeservice og callcentere

Årets bransjetur går til Stockholm

onsdag 23. mai
15:00 - 16:00

Vi gjentar suksessen med en bransjetur for callsenter og kundeservice. Påmeldingen er i gang!

Denne gangen besøker vi Kontaktadagen –  Sveriges største arrangement for alle som arbeider med kunderelasjoner på telefon og digitale kanaler. En heldagskonferanse med fokus på hvordan du møter kunden i fremtiden. Mer informasjon finner du HER.

Årets konferanse har fokus på det nye landskapet for kundekommunikasjon. Markedet er på få år blitt drastisk forandret. Dagens kunder er informert og stiller store krav til service. Samtidig tilbyr digitaliseringen mengder av muligheter for kommunikasjon og selvbetjening. Reguleringen av markeder øker i form av nasjonale lover, EU-regler og internasjonale avtaler. Morgendagens kundekommunikasjon vil ikke se ut som i dag og du må følge med på alle arenaer!

Nytt for 2018 er GuldKontakt, en konkurranse som premierer beste firma, ledere og medarbeider innen kategoriene kundeservice og telemarketing! Dagen avsluttes med den tradisjonelle festmiddagen. 

Foredragsholderne ser du HER

Praktisk informasjon

​Alle bestiller fly, hotell og konferanse selv, men det er hyggelig om deltakerne reiser og bor sammen med NORDMA og Virke.

Fly:
NORDMA og Virke flyr med Norwegian fra Gardermoen: Onsdag 23. mai kl 15.00
Retur: Fredag 25. mai kl 13.20

 
Hotell: 
NORDMA og Virke bor på hotell Downtown Camper, i bydelen Norrmalm. Rett over gaten ligger Hobo, som også er et godt alternativ. 

Konferanse:
Hele torsdagen 24. mai 2018 er vi på Kontaktadagen på Münchenbryggeriet. Til og med 24. april har våre medlemmer mulighet å kjøpe deltakelse til samme pris som Kontaktas medlemmer. Velg pris for medlemmer og noter gjerne at du er medlem av NORDMA. Påmelding gjør du direkte HER

Program:

Onsdag:  20.00  Felles middag.  

Torsdag:  09:00 – 24.00  Kontaktadagen inkl. festmiddag. 

Fredag:  Hjemreise 

Vi gleder oss til å se deg!

Har du spørsmål?  Kontakt Carsten Gunnarstorp i NORDMA:  carsten@nordma.no  mob: 411 04 055 eller Stein Johnsen i Virke: stein.johnsen@virke.no  mob: 905 31 647

 

paamelding_knapp.png

Tips en venn Skriv ut