Ulrica_midt_gul

Frokostmøte 22. mars

Frokostmøte: Kundedialog i endring

torsdag 22. mars
08:00 - 10:00

NAF tilpasser seg den stadig tøffere konkurransen ved å satse på øk bruk av innsikt, automatisert og hendelsesstyrt kundedialog.

Ulrica Risberg forteller om hvordan NAF har tilpasset seg en nåtid med stadig tøffere konkurranse. NAF er en av Norges sterkeste merkevarer og Nordens største medlems- og forbrukerorganisasjon med over 500.000 medlemmer. Hver tiende nordmann er medlem og 25 prosent av alle personbileiere er medlem. 

Fra «NAF medlemskap i 18-års gave» til «Hva kan NAF tilby meg?». 

Tidligere var det ikke noe spørsmål om man var NAF-medlem dersom man kjørte bil – det var en æressak, den velkjente løven var godt synlig i grillen på bilen og NAF-medlemmene hilste på hverandre i trafikken. Men tidene forandrer seg. De mest lojale medlemmene blir eldre og færre, mens de nye er mer opptatt av å få dekket personlige behov og interesser. Å beholde medlemmer blir derfor mer og mer utfordrende og de er jobber målrettet med medlems-, bruker- og markedsbehov som er i dramatisk endring. 

For å møte denne utfordringen satser NAF på automatisert og hendelsesstyrt kundedialog på tvers av kanaler i kombinasjon med  økt bruk av innsikt og prediksjon for å identifisere behov og potensiale og sikre relevansen i kundedialogen.

Ulrica har bred bakgrunn og erfaring fra markeds- og kommunikasjonsledelse i organisasjoner og IT og telecom bransjen, og har utdannelse innen internasjonal markedsføring og journalistikk. Som direktør for marked og kommunikasjon har Ulrica totalansvar for NAFs kommunikasjon med betalt og ubetalt kommunikasjon, digitale kanaler, kundesenteret og CRM.

Praktisk informasjon:

Program
08.00 - 08.30  Registrering og enkel frokost
08.30 - 09.30  Presentasjon
09.30 - 10.00  Spørsmål og mingling

Sted
Helt Sentralt, Strandgata 19, Oslo. 100 meter fra Jernbanetorget. Veiviser HER

Pris
Gratis for medlemmer og 750,- for ikke-medlemmer (prisen er eks moms).

Registrering
Påmeldingen er bindende. Gjennom din påmelding blir du registrert på NORDMAs deltagerliste for det aktuelle seminaret. Deltagerlisten distribueres til foredragsholdere og oppbevares for faktureringsformål.

Knapp_paamelding_liten_sort.png

Tips en venn Skriv ut