Krog_Torgeir_navn_nyhetsbrev

Her finner du presentasjonen fra frokostmøtet den 7. september

Signatu viste oss sine tekniske løsninger som hjelper din bedrift til å oppfylle reglene i GDPR.

 

PRESENTASJON:  NORDMA_2017.09.07_Signatu.pdf

SE VIDEO AV FOREDRAGET HER 

 

NORDMA synes løsningene er så bra at vi inviterte Signatu til å gi en presentasjon. Systemet hjelper bedriften å sikre at personopplysninger behandles i samsvar med regelverket. De tre løsningene er:

Personvernerklæring  –  Gjennom et komplett sett med svar på spørsmål kartlegges selskapets databehandlingspraksis. Systemet genererer personvernserklæringer automatisk basert på dette, på mange språk og i ulike formater.  

Samtykker  –  Innhenting og dokumentasjon av brukeres samtykke er en viktig brikke i GDPR og ePrivacy. Vi har laget en samtykkeløsning for enkel håndtering av dette.

Tracking  –  Automatisk kartlegging og monitorering av tredjepartstjenester og trackere på websider slik at selskaper kan opplyse brukere og sørge for at de nødvendige avtaler er på plass med tredjepartene. 

Grunnleggerne av Signatu er Georg Philip Krog og Torgeir Hovden. Georg er jurist, og har vært rådgiver i bl.a. personvernrett og forsker på Max Planck, Harvard Law School og Stanford Law School. Torgeir en sivilingeniør og har 20 års erfaring med profesjonell software-utvikling, og har vært CTO i Telenor Digital, principal engineer i Microsoft, og senior director engineering i FAST.

Tips en venn Skriv ut