MMM_hovedbilde

Hva er Max Marketing Mix?

NORDMA har siden 1988 arrangert Max Marketing Mix (MMM). MMM har gjennom alle år samlet virksomheter som er opptatt av markedsføring som gir målbar lønnsomhet og effekt!

Medielandskapet er i stadig endring. Kommunikasjon er blitt mer og mer målrettet, direktemarkedsføring foregår i mange kanaler og det hele bildet smelter sammen. MMM gir faglig inspirasjon på dagen, og tilhørende prisutdeling og bransjefest på kvelden. Dagen er i sin helhet satt av til faglig oppdatering og inspirasjon om hva som skjer innenfor direkte markedsføring.

På MMM samles reklamebyråer, mediebyråer, callsentre, konsulentselskaper og produsenter, og Norges største og viktigste annonsører med interesse for kundedialog, og salg, til kompetanseheving og relasjonsbygging. Under kveldens arrangement premieres de aller beste jobbene innen norsk direkte markedsføring. Gode kampanjer fortjener heder og ære. I MMM gransker vi strategi, kreativitet og effekt med argusøyne for å premiere de beste jobbene, kampanjene eller aktivitetene som retter seg mot en spesifisert målgruppe og hvor du har et målbart resultat å vise til.

Neste Max Marketing Mix arrangeres i november 2018.

 

 

Tips en venn Skriv ut