nordma.no

3nye2017_800x250

Nye styremedlemmer til NORDMA

Hans Olav Bakås, Paal Skjellum og Rune Hadland har nylig tiltrådt som styremedlemmer i NORDMA.

– Fra å være en liten appendiks til reklamebransjen har direkte markedsføring som fenomen utviklet seg til å bli både voksen og betydningsfull. I dag benytter nesten alle typer bedrifter og bransjer seg av teknikker for direkte salg og kundepleie. Det betyr at en sterk og effektiv bransjeorganisasjon som NORDMA er viktigere enn noensinne.
Ny teknologi gir nye muligheter og utfordringer, og Hans Olav, Rune og Paal tilfører styret en bredde og kompetanse som vil bidra til at NORDMA gir medlemmene relevant drahjelp i tiden som kommer. Vi ser frem til samarbeidet, sier styreleder Ina Svarød.

  • Hans Olav Bakås er Managing Director i Terki AS, og har mange års erfaring innenfor innsiktsbasert utvikling, innovasjon og strategi. Bakås har spisskompetanse innen teknologi, automatisering, disruptive forretningsmodeller, Fintech, kundereiser, distribusjon, Net Promotor Score, Lean og personvern. Han har ledet mange prosjekter og nyetableringer, jobbet nasjonalt og nordisk, og har et stort nettverk i mange bransjer.
     
  • Rune Hadland har lang og variert erfaring med direkte markedsføring og CRM, som han selv mener best kan beskrives som 1:1 markedsføring. Hadland er opprinnelig fra bokbransjen og er for tiden ansvarlig for Coops medlemsprogram. Som Program- og markedssjef i Coop er Hadland ansvarlig både for innholdet i lojalitetsprogrammet og for kommunikasjonen mot medlemmene og potensielle medlemmer.
     
  • Paal Skjellum er rådgiver innen datakvalitet og CRM i Bisnode Norge AS, og jobber blant annet med innsiktsdata, Big Data og predikering av kundeadferd. Skjellum har jobbet mye på tvers av de nordiske landene og har lang erfaring fra TM bransjen, både som leverandør og som innkjøper av tjenester. Han har deltatt i flere prosjekter innen digitalisering og var med å etablere e-Boks (digital postkasse) som tjeneste i Norge.

 

Smedas_1_3.png

I tillegg er Christoffer Smedås valgt som ny studentrepresentant til styret. Han er nysgjerrig på kommunikasjonsfaget og studerer markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Som studentrepresentant vil han delta på styremøter, Max Marketing Mix, frokostmøter og andre arrangementer vi gjennomfører.
Vi gleder oss til å samarbeide med Christoffer som vil fungere som NORDMAs kontaktperson mot studentmiljøene. Dermed kan NORDMA dele kunnskap om bransjen og bidra til økt interesse for datadreven markedsføring blant studentene.

 

Tips en venn Skriv ut