Smedas_1_3

NORDMAs studentrepresentant

Christoffer Smedås

Alder: 22
Studiested: Høyskolen Kristiania
Studierettning: Markedsføring og merkevareledelse


Som NORDMAs studentrepresentant representerer Christoffer Høyskolen Kristiania, der han også deltar på bachelorstudiet i markedsføring og merkevareledelse.

"Som studentrepresentant skal jeg gjøre NORDMA kjent blant studenter. Min jobb i NORDMA er å være et talerør for studenter, og sikre at temaer får et annet perspektiv og komme med innspill. NORDMA kan hjelpe studenter med blant annet informasjon til bacheloroppgaver og hjelp med CV. NORDMA sine medlemmer er stadig på jakt etter nye medarbeidere og veien til en jobb eller internchip kan gå raskere.

NORDMA gir meg tilgang på kurs og informasjon om hvordan bedriftene jobber, samt mye annen nyttig kunnskap. Jeg opparbeider meg samtidig et nettverk som er godt å ha med seg når man skal søke jobb.

Datadrevet markedsføring er mer aktuelt en noen gang da vi lever i den digitale tidsalder. Det å være studentrepresentant for NORDMA gir en unik mulighet til å jobbe med en organisasjon som har dette som hovedoppgave, og hvor dyktige ledere i norsk næringsliv deler av sin erfaring og er med å forme morgendagens kommunikasjon.

Ved å sitte som studentrepresentant får jeg innsikt i hvordan ulike bransjer opererer, nye trender og metodikk samt masse kunnskap som er nyttig å ha med seg videre i arbeidslivet."

Ønsker du bli studentrepresentant?

Ønsker du å ta en aktiv rolle, lære mer, skaffe deg et nettverk og få et forsprang? Da er dette sjansen du må gripe.
Vi søker flere studentrepresentanter og har lyst til å høre fra deg. Send gjerne en søknad med noen ord om deg selv til: post@nordma.no

Tips en venn Skriv ut